Over mij

Rijschool Alert op Weg is gevestigd in Hoofddorp, mijn naam is Anneke den Hollander, en ik heb altijd een passie gehad voor het verkeer. Als kind was ik altijd op de skelter te vinden, en ik reed al snel met een auto op afgesloten privé terreinen. Kortom: sturen zit mij in het bloed. Ik ben dan ook in het bezit van alle rijbewijzen en heb ook met van alles rondgereden: motoren, auto’s, bussen, vrachtwagens en tractoren. Ik ben momenteel nog werkzaam bij het GVB in Amsterdam, maar na 35 jaar bij het GVB, zowel als bus bestuurster, metro bestuurster en de laatste 16 jaar als tram bestuurster, heb ik er voor gekozen om mijn fulltime baan bij het GVB te verkleinen en er een kleine autorijschool bij te beginnen, omdat ik mijn kennis over het verkeer graag wil doorgeven. Zodoende heb ik een opleiding tot autorij-instructeur gevolgd. Het lesgeven in de auto en het rijden met de tram is goed te combineren voor mij.

Mijn ambitie is om mijn leerlingen op een leuke en ontspannen manier op te leiden en te begeleiden naar een rijbewijs. Niet zomaar een papiertje halen, maar met voldoende bagage en verkeersinzicht mensen voorbereiden op een veilige en verantwoorde verkeersdeelname.

Ik doe dit met behulp van het “Rijden-in-stappen-systeem”. Met dit systeem heb jij (en je ouders) altijd inzicht in je ontwikkeling. We houden de vorderingen bij op een leerlingenkaart, zodat je altijd inzicht hebt in wat je al kan, wat je nog moet leren en wat je verbeteren kunt.

Je doorloopt vier stappen in je praktijk opleiding. De opbouw is logisch, van makkelijk naar moeilijk, waardoor je makkelijker en op een ontspannen manier leert. Zo werk je op een duidelijke manier naar je examen toe.

Een verantwoordelijke en veilige bestuurder op de weg, dat is mijn, én ook jouw doel!!

– Anneke

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven